Format pe 8 decembrie 2007, KaulitzTH.3xforum.ro este un omagiu adus celei mai populare trupe de adolscenti din lume.
Am crescut o data cu acest forum, ne-am maturizat insa nu am uitat de idolii nostri.
Am format prietenii, legaturi in toata tara si totul datorita unei singure trupe...Tokio Hotel.
Le-am fost alaturi, i-am votat, le-am urmarit cu sufletul la gura fiecare performanta si am discutat aprins pe marginea lor.
In fiecare melodie am descoperit un mesaj ce ne-a ajutat in momente mai mult sau mai putin fericite.
Am asteptat cu nerabdare fiecare album nou, fiecare videoclip si avem incontinuare speranta ca vom avea ocazia sa-i vedem live la noi in tara.
Vom fi mereu alaturi de voi, va vom cumpara albumele si le vom povesti viitoarelor generatii cum ati reusit sa ne schimbati intr-un mod atat de special, copilaria.
Multumim Tokio Hotel! <3
KaulitzTH
21/02 22:40: °ADMIN๋°: Tokio Hotel at Sanremo 2010 Press Conference (Stiri)
19/02 22:05: °ADMIN๋°: Tokio Hotel at Sanremo 2010 (Stiri)
19/02 21:53: °ADMIN๋°: Tokio Hotel at NRJ Radio (Stiri)
13/02 16:42: °ADMIN๋°: "Strange" Full Version (Stiri -> Alice in Wonderland Soundtrack)
12/02 19:59: °ADMIN๋°: Humanoid City tour Interview (Video)
06/02 22:22: °ADMIN๋°: "Strange" Preview (Stiri -> Alice in Wonderland Soundtrack)
06/02 22:04: °ADMIN๋°: Noi poze din vacanta gemenilor in Maldive (Kaulitz Twins)